Mitä on Wing Tsung?

Wing tsung on yksinkertaisesti joustava itsepuolustuksen muoto.

WTg tekniikat perustuvat harrastajan omaan tasoon. Suuri lihasvoima tai erinomainen yleiskunto eivät ole perusvaatimuksia lajin harrastamiseen. WTg opettaa tuntemaan oman vartalonsa, oman voimansa ja uskalluksensa, jotta niitä voidaan käyttää hyväksi välittömästi tarvittaesssa.

WTg teroittaa harrastajan havaintokyvyn koordinoidusti.

Wing Tsung yhdistää vartalon ja mielen uudeksi ja vahvaksi voimayksiköksi. Sujuvat liikkeet ja räjähtävä nopeus muodostavat yhdessä systemaattiset, koordinoidut, mutta samalla spontaanit liikesarjat. WTg:n harjottelu lisää fyysistä ja henkistä joustavuutta samalla, kun parannat tietoisuutta itsestäsi ja ympäröivästä maailmasta.

Omien voimavarojen tunteminen

Tämä uudenlainen itsevarmuus ja tieto avaa myös tien yleiseen hyvänolontunteeseen monella eri tasolla. Entiset henkilökohtaiset rajoitukset eivät kuulu enää jokapäiväiseen elämään. WTg harrastajat eivät tunne olevansa ”uhreja”, jolloin jopa mahdollisuus joutua vaarallisiin tilanteisiin vähenee.

Itsepuolustuksen tuoma vapaus

Kun henkilö oppii WTg:tä, hänelle kehittyy uudenlainen käsitys omasta vartalostaan ja varmuus kyvystä reagoida nopeasti missä tahansa tilanteessa. Tällainen tunne omista voimavaroista saavutetaan vain intensiivisen ja säännöllisen harjottelun tuloksena.

WTg lisää ja täydentää harrastajan voimaa, kestävyyttä ja havaintokykyä. Itsepuolustustaitoja voi käyttää hyödykseen vain, jos niihin itse luottaa. WTg harrastaja ei hyökkää, hän on agressiviinen vain puolustautuessaan. WTg on sisäisen kehityksen metodi, jolla saavutat rennon ja terveen asenteen elämään.

Itsevarmuus

Kun uhkaava tilanne lähestyy, WTg harrastaja tuntiessaan taitonsa itsensä ja läheistensä puolustamiseen on varma reaktioidensa tehokkuudesta. WTg imee vastustajan voiman ja tämä yhdistettynä nopeuteen ja aggressiivisuuteen johtaa yllättävään ja vaistomaiseen vastahyökkäykseen.

Wtg harjottelu

Harjoittelu pohjautuu tiettyyn perusmetodiin, jonka eri versiota harjoitellaan aina vastustajan kanssa. Harjoittelun taustalla ovat keskittymis- ja rentoutumistekniikat. Näitä tekniikoita täydennetään hengitysharjoituksilla, joilla saavutetaan korkeampi energiataso.

Laji näyttää yksinkertaiselta, mutta kätkee sisäänsä hienostuneen, ainutlaatuisen metodin. Vaikka Wtg onkin pehmeä ja ”luonnollinen”, on se samanaikaisesti kovin ja tehokkain katutaistelumenetelmä, joka tunnetaan.

For international students! Our Kung Fu classes are held in finnish and english. So if you are interested in learning kung fu, you are welcome to join classes anytime.

If you want more information, please contact:

info@wingtsung.fi